Condiții de garanție

CONDIȚII DE GARANȚIE
INFORMAȚII UTILE PENTRU CLIENȚII condiții de garanție)

Vă rugăm să citiți cu atenție regulile generale de depunere a plângerilor, de vânzare și cumpărare de produse și de îngrijire pentru produse.
Condițiile generale de acordare a garanției:
Prezentul certificat de garanție garantează toate drepturile acordate de legislația în vigoare (Legea Republicii Moldova nr. 105-XV din 13.03.2003 "Privind protecția consumatorilor").

Păstrați bonul de casă sau copia altui document care atestă achiziția, inclusiv prezenta o garanție pentru plângeri ulterioare, care pot fi adresate nostru magazin, în timpul perioadei de garanție.
Termenul de garanție este de 30 de zile de la data cumpărării produsului. Reclamațiile depuse de consumatori în termen de 30 de zile pot fi îndeplinite numai în cazul, dacă produsul are un defect ascuns (defect de fabricație).

În timpul perioadei de garanție, consumatorii depun reclamațiile pe nepotrivite bunuri de la vânzător. Conform Legea Republicii Moldova nr. 105-XV din 13.03.2003 "Privind protecția consumatorilor"în termen de De 14 zile calendaristice este posibil de a înlocui produsul pe un produs similar, sau pentru a reveni la valoarea săraci pentru bani, în cazul în care produsul nu este utilizat, nu și-a pierdut calitatea lor de consumatori și, dacă există dovada că acesta a fost cumpărat de la vânzător.

Termenul de examinare a reclamațiilor este de 14 zile de la data depunerii contestației.

ATENȚIE !!! Nu se taie internă eticheta produsului! Lipsa acestei etichete duce automat la pierderea garanției!

VÂNZĂTORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU:

Nerespectarea existentă la momentul cumpărării produsului înainte de expirarea 30 de zile de la data de vânzare a produsului de către cumpărător.
Declarată produsul trebuie să fie uscat, curat și fără pete.
Vânzătorul nu este responsabil pentru necorespunderea produsului, în cazul în care cumpărătorul cunoștea despre aceasta neconformitate sau de estimare rezonabilă, ar fi trebuit să știe.
Cumpărătorul pierde dreptul de a depune o plângere, dacă până la expirarea termenului de 30 de zile de la data constatării de nereguli, nu notifică vânzătorului.
Dacă produsul nu corespunde cerințelor, cumpărătorul poate cere ca el a fost adus în starea corespunzătoare, prin distribuirea gratuită de reparații sau de înlocuire a produsului cumparat de nou, cu excepția cazurilor în care repararea sau înlocuirea nu este posibilă sau necesită costuri excesive. În acest caz, cumpărătorul are dreptul de a solicita restituirea contravalorii produsului.
În litigii în care consumatorul poate apela la Serviciul de Protecție a Consumatorilor.

VÂNZĂTORUL NU ESTE RESPONSABIL PENTRU:

• natural uzura bunurilor;
• deteriorări mecanice;
• zdrobirea, zgârieturi;
• incompatibilitatea din punct de vedere al dimensiunii și lățime;
• gradul de utilizare;
• daune cauzate de lipsa de îngrijire corespunzătoare sau necorespunzătoare de utilizare;
• uzura de cauciuc materiale și elasticitatea lor;
• deteriorare mecanică a fulgerelor;
• reparați de sine stătător;
• daune cauzate de spălare.

Pentru o garanție, urmați instrucțiunile de mai jos. Ghid de îngrijire a încălțămintei

Stimate cumpărător!

La alegerea și exploatarea de pantofi sport trebuie Să ne amintim câteva reguli:

1. Atunci când cumpără pantofi de o mare atenție trebuie acordată alegerii este necesar dimensiune ținând cont de particularitățile piciorului. La montarea pantofi nu ar trebui să provoace Aveți orice neplăcere, piciorul nu trebuie să fie comprimat. În cazul necorespunderii dimensiunea de pantofi și mărimea piciorului pot apărea o serie de probleme – ezită forma produsului, diferă cusături, sparge pielea i. etc.

2. La exploatarea pantofi, țineți cont de caracterul sezonier și care este scopul acestuia. Amintiți-vă că cârlig de pantofi nu este conceput pentru șosete în vreme umedă, ploioasă, deoarece ea nu este impermeabil (cum ar fi, de exemplu, de cauciuc). Banda de alergare pantofi va provoca disconfort atunci când este purtat de zi cu zi, iar în imagine de modele de pantofi stil urban nu se poate exercita. Mai multe informații puteți afla de la consultanții magazinului.

Pentru a aleasă de pantofi a slujit mult timp trebuie să ia în considerare următoarele reguli generale:

- De zi cu zi a curăța pantofi de noroi și de praf moale cu o cârpă umedă sau o perie, apoi se șterge uscat;

- Este interzis să se spele pantofii în apă;

- Pentru a improspata culorile, a da luciu și protecție a mediului înconjurător după curățare pe partea de sus de pantofi aplicați un strat subțire de crema de pantofi. După 3-5 minute располировать-l cu o perie de păr sau de lână cu o cârpă;

- Evitați excesiv de sarcini mecanice, lovituri, tăieturi, care, de obicei, duce la надрыву piele, talpa de feronerie;

- Nu trage, pantofi, pas cu pas în spate. Обуваясь, utilizați un cornet special pentru pantofi, apoi cusătură pe călcâi nu se va vinde și produsul nu va pierde aspectul său original;

- Ar trebui să fie luate în considerare, ca atunci când transpirație excesivă a picioarelor sau atunci când sunt ude, pantofi poate păta din interior;

- Pantofi trebuie să fie uscat, la temperatura camerei. Pentru păstrarea formei este recomandat pentru a umple pantofi de hârtie sau de a folosi distanțiere speciale. Se interzice categoric de a accelera procesul de uscare, cu ajutorul radiatoarelor, uscător de păr, foc sau alte surse de căldură.

Atunci când cumpără pantofi din piele si piele intoarsa (piele nubuc) respectați cu strictețe recomandările de curățare și îngrijire:

1. Vopsit pielea:

- Spălare specială cu un burete sau o cârpă moale cu apă și săpun.

- După uscare necesar pentru a procesa o crema pentru pantofi.

- Nu se spală pantofii în mașina de spălat.

- Nu utilizați înălbitor.

2. Piele nubuc și piele de căprioară:

- Ușor de a elimina uscat noroiul de o perie specială pentru piele de căprioară.

- Nu se spala – vor rămâne pete.

- Pete de ulei șterge cu ajutorul unei пятновыводителя pentru piele de căprioară și piele nubuc.

- Замшевую pantofi, trebuie să o dată pe lună se ocupe de влагоотталкивающим mijloc.

Regulile de exploatare pantofi:

Evitați excesiv de umiditate și transpirație abundentă de pantofi, deoarece acest lucru va afecta aspectul și proprietățile sale. Chiar corect exploatat de pantofi poate fi umed, în ploaie sau în timpul topirii zăpezii. Consumul abundent de înmuiere pantofi este considerat ei деформированием din partea cumpărătorului. În cazul în care pantofii sunt foarte umed, ei ar trebui să se usuce la temperatura camerei, departe de surse de căldură.
În cazul în care pantofii nu are captuseala sau ea este colorat, pot apărea pete de decolorare.
Înlocuirea șireturi și de îngrijire pentru partea interioară de pantofi reprezintă responsabilitatea cumpărătorului, pantofi ar trebui să fie utilizate conform destinației.

Ghid pentru îngrijirea de îmbrăcăminte (inclusiv genți de mână)

Stimate cumpărător!

Dacă este necesar, produsul ar trebui să fie spălate sau curățate în conformitate cu instrucțiunile de pe interiorul etichetei. Utilizați numai de înaltă calitate, detergent pentru utilizarea în siguranță a acestor produse. Nu utilizați industriale produse de curățat (bicarbonat de sodiu sau alte substanțe chimice derivate) pentru spălare / curățare care pot duce la deteriorarea permanentă a produsului. Se interzice spală hainele la temperaturi mai sus indicate pe interiorul etichetei. Nu uscați produsul sub influența surselor de căldură (radiatoare electrice, plite de gătit și așa mai departe). Uscare întotdeauna trebuie efectuată la temperatura camerei. Aveți grijă de bunurile dumneavoastră de obiecte care pot provoca daune în formă de zgârieturi, arsuri, înțepături sau orice daune fizice. Garanție devine неприменимой, compania noastra nu este responsabila pentru orice defecte care pot apărea în procesul de curățare / spălare, incompatibile cu instrucțiunile de pe interior etichetă, în condițiile de depozitare umed interior, daune, albire din cauza expunerii la lumina soarelui sau la alte surse puternice de căldură generată, reparații sau modificări efectuate nu sunt autorizate pentru aceasta, persoanele, utilizarea în condiții necorespunzătoare, și alte condiții pentru care acest produs nu este destinat.

Genți de mână sunt destinate exclusiv pentru accesorii și nu pot fi utilizate în calitate de bagaje/genti de voiaj. Masa maximă admisă este de 3 kg

Aveți grijă de lor de pantofi corect, și ea Va servi mult timp!

Descifrarea simbolurilor (semnelor) utilizate pe etichete, etichete, etichete de îmbrăcăminte.

Servicii de spalare:

Produsul poate fi spălat
Bland servicii de spalare. Exact rezista la temperatura apei, nu pentru a expune puternic de prelucrare, la stoarcere – lent modul de centrifuge
Spalare delicata. O cantitate mare de apă, prelucrare minimă, de o clătire rapidă,servicii de spalare, la o temperatură de 300С
Numai spalare manuala. Nu freca, nu se apasă
Produsul nu trebuie spălare, ar trebui să fie supuse curățare chimică
Servicii de spalare în apa rece nu mai 300С neutre detergenți
Servicii de spalare a articolelor neutre detergenți în apă caldă nu mai mare de 40


Uscarea și centrifugare:

Produsul poate fi uscat.
Să nu se usuce (se aplică împreună cu "Nu spala la mașină").
Se stoarce și se usucă în mașina de spălat sau în electrice de uscare pentru rufe.
Nu se poate stoarce și se usucă în mașina de spălat sau электросушилке.
Nu se răsucească.
Se usucă la o temperatură scăzută.
A se usca la temperatura medie.
A se usca la temperaturi ridicate.
Vor cruța centrifugare și uscare.
Delicat de centrifugare și uscare.
Verticală de uscare (pe o frânghie).
Să se usuce fără centrifugare.
Să se usuce pe o suprafață orizontală.
Se usucă la umbră.

Albire și curățătorie chimică:

Curatatorie chimica (chimică).
Nu expune curățare chimică.
Curățătorie chimică cu orice solvent.
Chimica cu convenționale de reactivi. De exemplu перхлорэтиленом, гидрокарбонатом sau benzina (cu excepția triclor-etilenă).
Trăsătură de sub cerc cu litera indică necesitatea de a expune produsul щадящей de curățare.
De curățare pe bază de solvenți speciali (de ex. white-spirit).
Blând de curățare pe bază de solvenți speciali.
Poate înălbitor.
Nu se albi, se poate utiliza хлоросодержащие detergenți și rufe cu отбеливателями.
Poate înălbitor cu clor.
Înălbitor fără clor.

Călcatul:

Se poate mângâia.
Nu de fier.
Călcați la temperatură ridicată (până la 200 0C).
Călcate la o temperatură medie (până la 150 0C).
Călcați la temperatură scăzută (până la 110 0C).
Nu отпаривать.

Reclamație


În caz de reclamații legate direct la punctul de vînzare-cumpărare a mărfurilor, Vă puteți adresa la Agenția pentru protecția consumatorilor și supravegherea pieței, la următoarele coordonate:
g. Chișinău, str Vasile Alecsandri 78, MD-2012.
contacte: (022) 741464
hotline: 080028028
www.consumator.gov.md


Produsul este adaugat in cosul de cumparaturi